Heräsin tunti sitten unesta, jossa sovitin päälleni oranssia villakangastakkia. Olin kirpparilla, jonka hyllyt pursusivat ihania väriyhdistelmiä. Ruskea vajaamittainen ja vajaahihainen neuletakki söpöillä napeilla oli yhdistetty petroolinväriseen huiviin ja oranssiin takkiin löytyi sopiva isolierinen hattu, joka oli samaa sävyä. Herättyäni päätin, että metsästän itselleni keltaisen tai oranssin takin.

Lisäksi olen kolmena viimeisenä yönä nähnyt unta erilaisista kynsilakoista. On noussut kauhea tarve lakata kynnet, varmaan muotiblogien takia. Mutta en omista yhtä ainoaa värillistä kynsilakkaa! Nyyh.

Se on varmaan tämä alkukesä. Kaipaan värejä ja kaikki hyväksi todetut vaateyhdistelmäni ovat aika tummia. Nyt pitäisi löytää käyttöä värikkäille teepaidoille ja topeille, mutta en osaa yhdistää niitä mihinkään. Lisäksi muutama kesäisempi hame kaipaa vuorikangasta, että niitä voisi pitää legginsien seurana. Ehkä voin joustaa lakosta vuorikankaiden hankinnan verran ja käydä äidin ompelukoneella ens viikolla, että saan hameet käyttöön. Näin teen.

Ja saatan ostaa ensi viikolla kynsilakan, vähän nolona.