Huomasin äsken, että blogini on päässyt blogilistan kuumalla listalla ykköseksi! Jee! Tämän kunniaksi täytyy vähän tuulettaa. Jeeee!

Toinen tuuletuksen aihe on se, että kävin juuri allekirjoittamassa vuokrasopimuksen uuteen kämppääni. Kämppä on aivan ihana, samoin kuin kämppikseni ja vuokraisäntä. Kaikki meni ihanan mutkattomasti ja pian asumme keskustassa unelmakaksiossa hyvän ystäväni kanssa. Voiko päivä mennä enemmän putkeen? Uudessa kämpässäni on muuten sauna, mikä on tämän bloginkin kannalta vähän noloa. Sen takia emme kämppää kyllä hankkineet, ja pitää sitten yrittää rajoittaa saunomishalujaan vähän energiansäästön takia. Sauna herättää kyllä välillä pientä puistatustakin. Tuntuu typerältä, että kerrostaloasuntoihinkin pitää nykyään rakentaa saunoja, kun kerran pohjakerroksessa on yleinen sauna kaikille. Höh.

Projekti on edennyt nämä pari viikkoa oikein mainiosti ja monia ajatuksia on herännyt mieleen. Parasta on, että olen omaksunut lakon ajatukset niin, ettei tee edes mieli lähteä vaatekauppoihin etsimään uusia vaatteita. Tuntuu, että yksi plussa tässä projektissa on ennen pitkää myös oman vaatekaapin selkeytyminen ja aamupukeutumisen helpottuminen. Kun ei ole uusia vaatteita, ei tule tarvetta käyttää niitä ja yhdistellä niistä erilaisia asukokonaisuuksia. Jos en käy paljon kirppareilla, niin loppuvuodesta olen käyttänyt kaikki mahdolliset vaateyhdistelmäni jo niin moneen kertaan, että tiedän kyllä mikä sopii mihinkin. No, toisaalta en tiedä, miten paljon osaan olla kirppareista erossa.

Kiitos kaikille vielä, jotka käytte lukemassa tätä blogia! Yritän pitää jonkinlaista tasoa yllä, että jaksatte täällä pyöriä jatkossakin!